Health Counseling

Gezichtsbehandeling Grave

Voor Gezichtsbehandeling in Grave gaat u naar Health Counseling Nijmegen. Health Counseling Nijmegen wil jou helpen je beter te voelen, in een gezond lichaam en op een (blijvend) gezond gewicht. Word een beter origineel van jezelf! Wordt individueel geholpen op basis van jouw behoeftes. Velen gingen je voor en zijn nog altijd dankbaar voor de onder­steuning die wij hen konden bieden.

Het concept van Health Counseling Nijmegen is uniek én compleet: Lifestylecoaching, Orthomoleculaire Therapie, Figuurvorming, Voedingsadviezen, Diëten, Smart Nutrition, Voedings­supplementen, Mentale Motivatie, Pijnbestrijding, Elektrostimulatie, Home Fragrance, Huid- en Gelaatsverzorging, Medische Pedicure, Natuurlijke Facelift, Schoonheidssalon.

Health Counseling Nijmegen is erkend door zorgverzekeraars. Dit betekent dat de meeste ziektekosten­verzekeringen de behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden.

Onze medewerkers zijn toegewijd om je te helpen met je klachten en het realiseren van je gezondheid- en lifestyle doelen. We stellen samen een behandelplan op, waardoor je stap voor stap verder komt. Ondersteunen je met motiverende gesprekken, educatie omtrent lifestyle, voedings­adviezen en anders leren koken.

TOTAL BODY PROGRAM

Total Body Program is een programma ten behoeve van je totale gezondheid. Speciaal ontwikkeld door orthomoleculaire artsen en voedingswetenschappers. Total Body Program helpt je op weg naar een gezonder leven.

Door gebruik te maken van verschillende methodes en deze optimaal te combineren, zijn wij instaat voor u een persoonlijk behandelplan op te stellen. Hierdoor krijgt u een volledig uitgebalanceerd en individueel profiel met advies dat voor speciaal voor u wordt ontworpen. Dit maakt het Total Body Program een uniek en compleet programma.

Bij het Total Body Program vormt wetenschappelijk onderzoek de basis van iedere behandeling. Behaald resultaat wordt gemeten door middel van de Total Body check up.

Meer informatie www.totalbodyprogram.nl

VOEDING

Wanneer je gezonder eet, voel je je prettiger, zit je lekkerder in je vel en functioneer je beter. Health Counseling Nijmegen geeft je inzicht in hoe jouw lichaam werkt en laat je ontdekken waar het bij jou mis kan gaan.

Ontdek samen met Health Counseling Nijmegen jouw handleiding

Health Counseling geeft je de handvatten voor een gezonder lichaam en een (blijvend) gezond gewicht. Ons uitgangspunt is dat alle mensen verschillend zijn. Daarom wordt iedere vrouw individueel geholpen op basis van haar eigen behoefte. Wij bieden maatwerk, geen one-size-fits-all-oplossing.

Jouw ideale gewicht

Om je ideale gewicht te behalen moet je nadenken over je behoeften en gewoontes. Wij willen je leren hoe je een beter origineel van jezelf kunt worden en niet een kopie van een schoonheidsideaal. We kunnen je laten zien waarom jij er lang niet altijd iets aan kunt doen als je overgewicht hebt. Health Counseling Nijmegen kan je laten je zien waarom je niet afvalt, ook al doe je nog zo je best.

Health Counseling Nijmegen onderschrijft diverse methodes zoals: het Paleo principe, de Oerslank behandelaar en Koolhydraatarme voeding.

Voedings­stoffen

Het is (ook voor 'normale' mensen) bijna onmogelijk om enkel door middel van voeding de optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Zowel om ziekten te voorkomen als om ziekten te behandelen kan het nodig zijn om, naast een zo volwaardig mogelijke voeding, extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen.

Voedingssupplementen zijn tabletten of capsules die een hoog gehalte bevatten van stoffen die in geringere hoeveelheid ook in voeding voorkomen. Dit zijn: vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren of enzymen, maar kunnen ook minder bekende groepen van stoffen zoals bijvoorbeeld de bioflavonoïden zijn.

Health Counseling Nijmegen maakt bij haar orthomoleculaire therapie gebruik van deze 'optimale concentraties voedingsstoffen' uit de Orthomoleculaire Geneeskunde.

Wij zijn gespecialiseerd in

 • Voeding bij intensieve sporttraining
 • Maag- en darmklachten
 • Gewichtsproblemen
 • Diabetes
 • Allergieën
 • Eczeem
 • Astma
 • Hormonale klachten (overgang/menopauze)
 • Verhoogd cholesterol of een verhoogde bloeddruk
 • Bloedwaardes testen en omzetten naar een persoonlijk voedingsplan

Ook bij chronische klachten, reuma, artrose, revalidatie na een blessure of herstel na een operatie kunnen wij je ondersteunen.

ORTHOMOLECU­LAIRE THERAPIE

De orthomoleculaire behandelwijze heeft ten doel om met voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Helaas is het, ook voor gezonde mensen, bijna onmogelijk om enkel middels voeding de optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen binnen te krijgen.

Orthomoleculaire Geneeskunde

Zowel met het doel ziekten te voorkomen als met het doel ziekten te behandelen, kan het nodig zijn om, naast een zo volwaardig mogelijke voeding, extra voedings­stoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen.

Het belang van voeding

Uit een groeiend aantal onderzoeken blijkt dat voeding een belangrijke rol speelt in het ontstaan van chronische aandoeningen. Orthomoleculaire therapie kan helpen klachten te verminderen bij:

 • Menopauze (overgang)
 • Chronische vermoeidheid
 • Overgewicht
 • Reuma/Artrose
 • Fibromyalgie
 • Depressie en burn-out
 • Hart- en vaataandoeningen
 • Botontkalking
 • Ziekte van Crohn
 • Colitis ulcerosa
 • Psoriasis
 • Diabetes type 2
 • en diverse ouderdomsverschijnselen.

Orthomoleculaire therapie en voedingssupplementen kunnen in het algemeen zonder problemen gebruikt worden naast reguliere geneeskundige behandelingen of bijvoorbeeld homeopathie. Toch kunnen orthomoleculaire middelen en andere medicijnen elkaars werking beïnvloeden.

Het is daarom van belang dat een arts, apotheker of therapeut ervan op de hoogte is wat je gebruikt.

AFVALLEN

Onze ervaring leert ons dat de aanpak over een langere termijn de enige aanpak is die écht werkt. En dat goede begeleiding daarbij essentiëel is. In het begin loopt alles meestal op rolletjes en verliest u vlotjes alle kilo’s die u kwijt wilde. Maar hoe houdt u uzelf gemotiveerd om op gewicht te blijven en niet in oude eetpatronen te vervallen? Pas als de nieuwe eetgewoontes 'gewoontes' zijn geworden kunnen we u met een gerust hart laten gaan.

Health Counseling geeft je de handvatten voor een gezonder lichaam en een (blijvend) gezond gewicht. Ons uitgangspunt is dat alle mensen verschillend zijn. Daarom wordt iedere vrouw individueel geholpen op basis van haar eigen behoefte. Wij bieden maatwerk, geen one-size-fits-all-oplossing.

Het is tijd om het roer om te gooien!

Het is waar dat als je gezonder eet, je je prettiger voelt, je lekkerder in je vel zit en je beter functioneert. Health Counseling geeft je graag inzicht in hoe jouw lichaam werkt en laat je zelf ontdekken waar het bij jou mis kan gaan. Waarom je niet afvalt, ook al doe je zo je best. Wij weten dat we je moeten helpen na te denken over je gewoontes. Het gaat ons daarbij, hoe belangrijk ook, niet alleen om je gewicht. Dat gewicht nemen we 'terloops' mee. En afvallen lukt. Zeker.

Behandel­methoden

 • RainPharma (RainPharma Dieet, Smart Nutrition Project)
 • Metabolic Balance
 • Paleo principe
 • Oerslank behandelaar
 • Koolhydraatarme voeding

Door gebruik te maken van bovenstaande behandel­methodes kunnen wij voor een ieder een uiterst persoonlijk behandelplan maken.

ELEKTRO­STIMULATIE

Voel je goed, gezonder, sterker en slanker! E.M.S draagt bij aan een gezonde, soepele spiermassa. Met ons medisch goedgekeurde apparatuur hebben wij vele speciaal ontwikkelde simulatorprogramma's waarmee we gericht delen van het lichaam kunnen behandelen.

Of het nu gaat om afvallen, pijnbestrijding of een strakker gelaat, het helpt altijd op de juiste plek. Met de aanpak van Total Body E.M.S. kunnen we je gericht behandelen.

Afvallen

Onze spierstimulerende behandeling is gelijk aan een traditionele work-out. Het is een perfecte uitkomst voor mensen die niet kunnen of willen of mensen die juist extra intensief willen trainen. Om welke reden dan ook. Met Total Body E.M.S. Train je je lichaam op een gerichte manier, zonder je te hoeven inspannen. De electro pads geven een electrische spanning af die tot diep in de spiervezels doordringt. Waar topsporters "maar" 45% van hun spiervezels aanspreken tijdens het sporten, is dat bij de E.M.S. Behandeling tot maarliefst 90%. Dit zorgt voor verbluffende resultaten in een korte periode. Onze behandelingen vindt altijd plaats onder medische begeleiding van onze specialisten. Als een van de weinige in Nederland is onze apparatuur ook nog eens medisch goedgekeurd. Zo kun je dus veilig werken aan een verbeterde versie van jezelf.

Pijnbestrijding

EMS kan worden gebruikt voor de behandeling van acute en chronische pijn, blessures en verschillende spier- en zenuwpijnen. Met Elektrostimulatie proberen we door het stimuleren van het spierweefsel op een verantwoorde manier de pijn te verminderen. Ook kunnen we met onze behandelingen ziektes als diabetes omkeren. De inzet van EMS kan verlichting bieden bij de volgende gevallen van chronische pijn:

 • Reuma
 • Fibromyalgie
 • Chronische gewrichtsklachten
 • Artrose
 • Lage rugpijn
 • Menstruatiepijn
 • COPD
 • Multiple Sclerosis

Facial

De eerste tekenen van ouder worden zijn te herkennen aan je huid. Wanneer je een jongere, frissere uitstraling wilt is het dus goed om te beginnen met het verstevigen van je huid. Vaak lijkt dit erg lastig, kostbaar en eng met medische ingrepen. Gelukkig kan dit een stuk natuurlijker. Onze EMS Facial biedt uitkomst bij een slappe huid, kraaienpootjes, rimpels rond de mond en/of rond de ogen. En dit allemaal zonder injecties maar puur op natuurlijk wijze. Hiervoor gebruiken wij onze E.M.S. Methode, waarmee onderliggende spieren in het gezicht kort worden aangespannen door kleine elektronimpulsen.

 • Versteviging van de huid
 • Stimulatie van de bloedcirculatie
 • Reductie van de onderkin
 • Minder rimpels
 • Stimulatie van de collageenproductie

Wij ondersteunen u graag

We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. klaar. Wil je ook afvallen, pijnverlichting of een gelaatsbehandeling doormiddel van elektrostimulatie?

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een afspraak.

Wat is een elektrosimulator en wat doet het?

De elektrosimulator imiteert het natuurlijk proces van de menselijke zenuwen en spieren. Door het plaatsen van pads op de juiste spiergroepen wordt een impuls op een gerichte regio van je lichaam gegeven. Zo verhogen we de spieractiviteit met behulp van de elektrosimulator. Ook kunnen we op deze manier blessures aan de zenuwen verminderen.

De impulsen creëren een ritmische wisselwerking tussen spanning en ontspanning, net als bij een lichamelijke oefening. Het voordeel is dat je ontspannen en comfortabel ligt in een privécabine. Zo belast je je lichaam niet, maar ontspant je je. Ondertussen doen de impulsen het werk. Regelmatige herhaling van de spierstimulatie loont! De spierzenuw neemt merkbaar toe in kracht en dikte.

SCHOONHEIDS­SALON

Met geavanceerde (en bijna 100% natuurlijke) formules gaat Health Counseling Nijmegen met het huidverzorgingsgamma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien. Van overdreven claims houden we niet. We laten onze producten liever zichzelf bewijzen. Hoe nauwkeuriger u het programma volgt, des te beter het resultaat. Dat spreekt voor zich.

Volg ons huid­verzorgings­programma van A tot Z en ontdek onze producten met de mythische krachten van broccoli. Onze cabine­behandelingen boosten de effecten van het verzorgings­programma. Laat je gezicht af en toe ook eens professioneel reinigen en onder handen nemen door onze RainPharma huid­specialist.

Bij aankoop van een Skincare Box krijgt u gedurende een uur een demonstratie van de verzorgingsproducten, slimme voedingstips en gepersonaliseerd advies over de RainPharma supplementen en Rainshakes.

Medische pedicure

Welk beroep je ook hebt, waarschijnlijk worden je voeten daarbij intensief gebruikt. Daarom verdienen je voeten aandacht en zorg zodat zij je kunnen blijven brengen waar je wilt zijn. Uiteraard kan onze pedicure je helpen bij klachten en je adviseren, maar ook voor een ontspannende RainPharma behandeling ben je bij ons aan het juiste adres. Kom kennis maken. Dit is hét moment om je voeten te laten verwennen!

Doe de gratis voetencheck zodat je laagdrempelig kennis kunt maken met het werk van onze pedicure en met goede voetverzorging. Graag nodigen wij je uit om hiervan gebruik te maken. Het is uiteraard geen complete behandeling, maar tijdens een korte voetencheck (op afspraak) wordt de conditie van je voeten bekeken en krijg je advies.

Health Counseling Nijmegen is in het bezit van de aantekening Reumatische Voet en Diabetische Voet.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Health Counseling
 • Daalseweg 37
 • 6521 GG  Nijmegen
 • Telefoon024 - 67 91 528
 • Mobiel06 - 45 23 10 11
 • E-mail

Wij hebben programma’s voor ieder budget. Informeer naar onze betalingsmogelijkheden.

CONTACT

 

 

ontgrendel
Schuif bovenstaande slider naar rechts of ontgrendel hier
Maak vandaag nog een afspraak